Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Boerderij Ringgraaf Cozy Living. Deze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 30-04-2022.

Inleiding

Boerderij Ringgraaf Cozy Living geeft u hierbij toegang tot haar website Boerderij Ringgraaf Cozy Living. Boerderij Ringgraaf Cozy Living publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen. 

Informatie

De gegevens op de website van Boerderij Ringgraaf Cozy Living zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Boerderij Ringgraaf Cozy Living. Boerderij Ringgraaf Cozy Living spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt Boerderij Ringgraaf Cozy Living geen enkele aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

Boerderij Ringgraaf Cozy Living is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij Boerderij Ringgraaf Cozy Living. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Boerderij Ringgraaf Cozy Living. 

Wijzigingen

Boerderij Ringgraaf Cozy Living behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van haar website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te doen. Boerderij Ringgraaf Cozy Living behoudt zich daarnaast het recht voor om deze Disclaimer aan te passen.

Chat starten
Heb je hulp nodig?
Hoi, waar kan ik jou mee helpen?